Alfa Romeo Auto Friss Stellantis 

ÚJ ALFA ROMEO MILANO: A SPORTOSSÁG KOMPAKTÁ VÁLT

  • MILANO-t, az új kompakt autót, amely visszahozza az Alfa Romeo sportosságát Európa legnagyobb piaci szegmensébe. Szimbolikus „üdvözöljük” azokat, akik szerették Giuliettát és Mitót, és meleg üdvözlet az Alfisti új generációjának.
  • A MILAN újradefiniálja a szépség standardjait a szegmensben. Olasz dizájn az Alfa Romeo Style Centertől (Torino): érzelmi kapcsolat első pillantásra a márkára jellemző stílusjegyek újraértelmezésének köszönhetően.
  • Kategóriájában a legjobb menetdinamika. A MILANO a tipikus Alfa Romeo vezetési élményt hozza el a kompakt szegmensben, a speciális műszaki megoldásoknak köszönhetően, amelyek a Giulia GTA-t tervező csapat által koordinált fejlesztési folyamat eredményeként születtek.
  • Kényelem és praktikum a szegmens élén, amit a prémium versenytársak közül a legnagyobb csomagtartó (400 l) és az Alfa Romeo Cable Organizer megoldás is bizonyít .
  • A MILAN „ELECTRIC”, 54 kWh-s akkumulátorral, 2 teljesítményváltozatban kínálják: 156 LE, és a kínálat csúcsa VELOCE 240 LE-vel.
  • A MILANO ELETTRICA több mint 410 km-es autonómiát kínál, köszönhetően a kiváló aerodinamikai teljesítménynek, amelyet a „csonka farok” kialakítása és a prémium kompaktok közül a legkisebb tömeg ad.
  • A MILANO VELOCE az Alfa Romeo sportosságának maximális kifejezése: mechanikus önzáró differenciálmű, a kategória legközvetlenebb kormányzási áttétele, kiszélesített nyomtáv speciális első és hátsó bukókeretekkel, sportfelfüggesztés és fékrendszer, 20 colos kerekek.
  • A MILAN a „HIBRID”, 136 LE 48v hibrid VGT (Variable Geometry Turbo) architektúrával , egyedülálló a prémium kompakt kategóriában, mivel a Q4 összkerékhajtású változatot is kínálja a hátsókerék-meghajtású tengely automatizált kezelésével.
  • A „MILANO SPECIALE” induló kiadás már rendelhető, elektromos és hibrid változatban is, a „Vezetésre kész, bárhol, bármikor” exkluzív kereskedelmi ajánlattal.
  • „Vezetésre kész, bárhol, bármikor”, az Alfa Romeo szerint elektromos: megnyugtató és egyszerű, támogatja az ügyfelet a napi vezetési élményben. A MILANO ELETTRICA valójában fel van szerelve az exkluzív csatlakoztatott navigációs rendszerrel (EV Routing), amellyel több mint 600 ezer töltőállomást, Európa legnagyobb töltőhálózatát, az exkluzív Free2move töltő E-Card-ot és a szabványos fali dobozt érheti el.
  • A Milano SPECIALE Elettrica 39 500 eurótól kezdődő árlistával, a Milano SPECIALE Hybrid pedig 29 900 eurótól kezdődő árlistával lesz elérhető. Az ügyfélajánlat a Milan SPECIAL-t kínálja havi 200 €* áron, elektromos és hibrid változatban is.

 

Szívből sportos, kompakt méret és első pillantásra olasz stílus. A várakozásnak vége, az Alfa Romeo az új MILANO-t közvetlenül Milánóban, az Automobil Club Milano történelmi központjában mutatja be a nemzetközi sajtónak, rendhagyó módon és kettős céllal: egyrészt bemutatni az új Alfa Romeót. nyelv; másrészt megerősíti azt a zsigeri és büszke partnerséget azzal a várossal, ahol az Alfa Romeo 1910-ben megszületett, az innováció és a hagyomány közötti tökéletes egyensúly emblémája, olyan alapvető jellemzők, amelyek összekapcsolják a márkát szülővárosával.

 

A MILANO azonnal megrendelhető a „KÜLÖNLEGES” induló változatban, és az új kaput jelenti az Alfa Romeo világába mindazok számára, de nem csak az Alfisti számára, akik arra vártak, hogy a márka visszatérjen ebbe a szegmensbe. Hogy vezető szerepet töltsön be, az Alfa Romeo a legsportosabb és legizgalmasabb vezetésű kompakt autót kínálja az egész kategóriában, az egyetlen, amely képes „párbeszédet folytatni” azokkal, akik szerették Giuliettát és Mitót, és magához vonzza az Alfisti új generációját.

 

A MILAN inkluzív, és mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy hozzáférjen egy jellegzetes és vonzó autóhoz. Egy új generáció meghódítása a küldetése, és ezt egy új tervezési nyelven keresztül teszi. Ami azonban nem változott, az a veleszületett attitűd a sportossághoz, az Alfa Romeót 1910 óta lelkesítő természet, a sportosság, amelyet a mindennapi életben lebilincselő vezetési élményként értelmeznek.

 

Az általános modellekből származó sportos változatok által benépesített szegmensben a MILANO menő és egyedi tárgyként mutatkozik be, amely a vonzó stílust a legfejlettebb technológiával ötvözi a csatlakoztathatóság és a menetdinamika tekintetében. Nincs kompromisszum a kényelem terén, amint azt a prémium versenytársak közül a legnagyobb csomagtartó is bizonyítja (400 liter). Ezenkívül a MILANO hibrid és elektromos is kapható, esztétikai vagy felszereltségi különbségek nélkül, mert csak az számít, hogy 100%-ban Alfa Romeo.

 

” HIBRID ” konfigurációkban érhető el , a szegmensben elsőként a Q4 összkerékhajtású változatot is kínálja a hátsókerék-meghajtású tengely automatizált kezelésével , és „ELECTRIC” 2 teljesítményváltozatban 156 LE- vel és 410 km-es hatótávval, valamint a sportosabb VELOCE-val 240 LE- vel , amely az Alfa Romeo sportos DNS-ének maximális kifejeződése . A a dizájn az alkotás által jellegzetes vonásaiban fejlődik azonnali érzelmi kapcsolat. Hiszen egy Alfa Romeo mindig is azokat célozta meg, akik nem csupán „közlekedési eszközt” keresnek az autóban, hanem szimbiózist, köteléket, amely képes „autentikus érzelmeket” kiváltani.

 

Az új MILANO, amelynek célja tehát, hogy Európa legrelevánsabb szegmensében gyökeresen megváltoztassa a sportosság fogalmát, abból a pontos vágyból született, hogy egy kicsivel több mint 4 méter hosszú kompakt autót egy teljesen új, aktuális sportszellemmel ruházzon fel, amely túlmutat. a teljesítményt, és a sportosság pozicionálásának eszménye, kifejezetten az Alfa Romeo felé vetíti ki magát. Ez minden bizonnyal merész és ambiciózus cél, amelyet csak egy több mint egy évszázados sportmúlttal rendelkező, versenypályákra és mindennapi utakra kovácsolt márka tud elérni hatalommal. Dióhéjban a MILAN egy olasz márka egyfajta kézikönyve , amely az érzékszervek kielégítésére törekszik, mivel az autó egy izgalmas termék, amelyet szenvedéllyel és elkötelezettséggel kell megtapasztalni, és az is marad.

 

KÜLSŐ TERVEZÉS

Az Alfa Romeo Style Center újradefiniálja a szegmens tervezési szabványait

 

Az Alfa Romeo a funkcionális szépség és a páratlan örökség tökéletes egyensúlyából született, ami az olasz stílus legmagasabb szintű kifejeződését jelenti az autóiparban. Az új MILAN ez természetesen nem kivétel, mivel kompakt méretei – hossza 4,17 méter, szélessége 1,78 m. és magassága 1,5 m. – magukban foglalják az Alfa Romeo Style Centre made in Italy dizájnjának egyediségét, az eredeti és a márkára jellemző modern modernséget, ami kifejeződik az arányok egyensúlya, a vonalak tisztasága és a felületek minőségének gondossága. Ez az a „bőr”, amelyet az Alfa Romeo stylistjai kézműves gonddal mintáztak a mechanikus alkatrészekről, teljesen elszakadva a kategóriában divatos hideg racionalitástól, életre keltve egy kanyargós és izgalmas dizájnt, amely magával ragadja a tekintetet első találkozás. Ez hiteles érzelmi kapcsolatot hoz létre a sofőr és az autó között, olyannyira, hogy erős vágyat ébreszt a simogatás iránt. Az arányokat a hagyományokhoz kötődő stílusjegyek fejezik ki, mint például a korlátozott túlnyúlások, az izmos kerékívek és az ikonikus csonka farok , amely a legendás Giulia TZ-re utal. Az olasz stílus és különösen az Alfa Romeo „egyszerűsége” az iparág egyik legbonyolultabb kreatív folyamatát rejti magában: az autó tervezését. Alfa Romeo MILAN Erős identitással büszkélkedhet, amely néhány jellemzőből áll, köztük a legendás pajzsból, a Legend és a Progress változatokban , amely talán a leghíresebb és legismertebb aláírás az autóiparban. Az előlap meghatározó „kinézete” a „3+3” fényszórókkal és az adaptív Full LED Matrix fényszórókkal hozzájárul az erős egyéniség meghatározásához . Végül az Alfa Romeo stílust a felületek minősége jellemzi, amelyek az erős térfogati kontrasztok révén gazdag és harmonikus tükröződést hoznak létre.

 

BELSŐÉPÍTÉSZET

„Sofőr-orientált” a hiteles és magával ragadó vezetési élményért.

 

A tiszta sportosság ugyanazt az ihletet az autó belsejében találja meg, ahol kiemelkedik az olasz odafigyelés minden részletre, a legfinomabb anyagok felhasználása és az összes kezelőszervnek a vezető által elérhető távolságban való elhelyezése, amint azt a kompakt kormánykerék is bizonyítja. minden vezetési stílus, és mindenekelőtt a műszerfal, amelyet a történelmi „teleszkóp” kialakítás jellemez, amely közvetlen vizuális kapcsolatot hoz létre, és ráveszi Önt, hogy fonja a kezét a kormánykerék köré, indítsa el a motort, és teljes mértékben élvezze a vezetési élményt. egyedi útmutató. A klaszter közepén egy teljesen digitális, 10,25 hüvelykes TFT-képernyő áll, amelyről az autóval kapcsolatos információk és a vezetési technológiákkal kapcsolatos paraméterek érhetők el. A műszerfal közepén, a vezető felé orientálva egy 10,25 hüvelykes érintőképernyő található, a widgetek logikája szerint kifejlesztett rendszer, azaz grafikus komponensek, amelyeket úgy terveztek, hogy minden funkcióval intuitív módon együttműködjenek, és egy egyszerű húzással testreszabhatók . Így minden felhasználó létrehozhatja saját honlapját, amelyben minden autófunkció egy alkalmazás. A belső környezetet tovább ékesítik a négylevelű lóhere alakú légkondicionáló szellőzőnyílások, amelyek az Alfa Romeo sportosságának par excellence szimbóluma. Végül, hogy megragadjuk a tekintetet és üdvözöljük a vezetőt, a Sabelt sportüléseket a körülölelő háttámla jellemzi, amely egyesíti a nagy mechanikai ellenállást, a tökéletes ergonómiát és a szerkezeti könnyedséget.

 

KÉNYELEM

A MILAN a kategória élén áll. A csomagtartó a legnagyobb a szegmensben.

 

A MILAN kiválasztása azt jelenti, hogy nem kompromisszum a vezetőülésben ülők központi helyéből fakadó megoldások és az összes utas maximális jóléte között. Az Alfa Romeo szerint valójában a kényelem kifejezése azt jelenti, hogy minden utazási élményt egyszerűvé, rendkívül kellemessé, szervezettté és biztonságossá teszünk. Ez az oka annak, hogy az utastérbe belépve azonnal észreveszi a részletekre való aprólékos odafigyelést, a kárpitok kiváló minőségét és azt az érzést, hogy egy sportos jelleggel és kifejezetten olaszos minőséggel rendelkező komfortzónában van. Kompakt méretei ellenére a MILAN Maximális teherbírásával büszkélkedhet a kategória legnagyobb, 400 literes csomagtartójának (BEV) köszönhetően, amely „hands free” technológiával elérhető. Továbbá, A MILANO olyan exkluzív tartalommal van felszerelve, mint a motorháztető alatt található kényelmes kábelrendező tárolórekesz , amelyben kényelmesen tárolhatja a töltőkábelt. A kényelem szintjének további növelése érdekében a MILANO egy sor vezetést segítő funkciót kínál, amelyek támogatják a jármű hossz- és oldalirányú irányítását (az autonóm vezetés 2-es szint), valamint a 180°-os hátsó kamerát, amely a 360°-os parkolóérzékelőkkel együtt , figyeli a környező területet, és egy innovatív és hasznos félautonóm parkolórendszert hoz létre.

Végül fel Rendelkezésre áll a MILAN proximity access technológia, amely lehetővé teszi autójának kinyitását és zárását egyszerűen a jármű megközelítésével vagy eltávolításával, az ügyfél beavatkozása nélkül.

 

VEZETÉSI DINAMIKA

A MILANO kategóriájában a legjobb menetdinamikát kínálja

 

A szegmens legkisebb súlyának és az optimális tömegeloszlásnak köszönhetően A MILAN igazi Alfa Romeoként lép be az elektromosság világába. A menetdinamika fejlesztését ugyanaz a csapat koordinálta, amelyik a Giulia GTA-t a baloccói kísérleti központban (VC) fejlesztette ki, azzal az egyértelmű céllal, hogy a műszaki megoldásoknak köszönhetően a kategória legjobb úttartását érje el az új MILANO-n. megoldások specifikációi: lo a kormányzás a legközvetlenebb a szegmensben (14,6), és rendkívül precíz ad hoc kalibrációval, hogy fokozza a kivételes úttartási tulajdonságokat; a VELOCE változaton a beállítás sportos és 25 mm-rel lejjebb került; az első és a hátsó bukókeret sportos kalibrációval rendelkezik a gyors és pontos kanyarodás érdekében; a fékrendszer több mint 380 mm-es tárcsákkal rendelkezik elöl, 4 dugattyús monoblokk-nyergekkel; a Torsen differenciálmű a lehető legjobb tapadást nyújtja minden körülmények között. Ezenkívül a 20 hüvelykes teljesítményű abroncsok kifejezetten a nagy teljesítményű elektromos járművekre vonatkoznak, és kiváló tapadást biztosítanak. Innen jön egy kompakt autó, tiszta sportossággal, egyedülálló, felismerhetően Alfa Romeo.

Valamint Milánóról Az Alfa DNA rendszer elérhető.A „ Dinamikus ” üzemmód a speciális kormányzási és gázpedálkalibrálásnak köszönhetően maximális teljesítményt és vezetési élményt kínál. A „ Natural ” üzemmódot a teljesítmény és a kényelem közötti gondos egyensúlyt biztosító napi használatra tervezték, míg az Advanced Efficiency ” üzemmód úgy van kalibrálva, hogy a fogyasztás csökkentésével maximális energiahatékonyságot érjen el a vezetési élmény befolyásolása nélkül. Végül, csak a Q4 hibrid változatnál érhető el a negyedik mód, a Q4, alacsony tapadású körülményekhez.

 

KAPCSOLATOSSÁG

EV ROUTING: Csatlakoztatott navigáció

Az Alfa Romeo a szoftverek és a csatlakozási lehetőségek használatát úgy értelmezi, hogy fokozza a vezető érzéseit, aki a középpontban van és marad is . Ez az oka annak, hogy a MILANO a legfejlettebb csatlakoztatott technológiával van felszerelve, amely biztosítja a maximális kényelmet. Az EV-Routing egy innovatív rendszer, amely a navigátorba van csatlakoztatva és integrálva, amely automatikusan és az ügyfél gondjai nélkül kezeli a töltési igényeket. Az ügyfélnek csak be kell állítania a kívánt úti célt, a navigációs rendszer automatikusan kiszámolja az útvonalon lévő töltési megállókat, így több mint 600 ezer töltőpont érhető el, amely a Free2move Charge-nek köszönhetően Európa legnagyobb hálózata. A forgalom, az akkumulátor töltöttsége és a vezetési stílus valós idejű nyomon követésének köszönhetően nem marad más hátra, mint az EV-Routing-ra hagyatkozni, hogy élvezze a töltési szorongástól mentes vezetési élményt.

 

Alfa Connect Services, az összekapcsolt szolgáltatások csomagja

Az Alfa Romeo MILANO az ” Alfa Connect Services ” eszközzel van felszerelve , amely fejlett fedélzeti csatlakoztathatóságot és egy sor szolgáltatást kínál a maximális biztonság és kényelem érdekében. Az OTA (Over The Air) technológiának köszönhetően a térképek és az autós szoftverek mindig frissülnek . A fedélzeti életet a valaha volt legjobb élményt nyújtó különféle funkciók közé tartozik a „ Saját navigáció ”, amely távoli célpontok és érdekes pontok (POI) keresésére szolgáló alkalmazásokat, valamint valós idejű riasztásokat tartalmaz a forgalmi viszonyokról, időjárásról és sebességmérő kamerákról; a My Alfa Connect okostelefon alkalmazáson keresztül az ügyfél a „ My Remote ” -on keresztül is kapcsolatba léphet az autóval, amely különféle szolgáltatásokat tartalmaz, beleértve az autó bizonyos funkcióinak okostelefonon/okosórán keresztüli távvezérlésének lehetőségét (ajtónyitás/zárás, villogó lámpák) , hogy megtalálja a járművet, ellenőrizze néhány paramétert (sebesség és terület), és értesítést kapjon, ha ezeket nem tartják be. Az E-Control lehetővé teszi az indítási, leállítási, töltési programozás távolról történő kezelését, vagy szükség esetén az utastér fűtését vagy hűtését, mielőtt hozzáférne.

GPT Chat (AI) integrálása, amely a hangfelismerés révén egy hasznos és diszkrét utazási „ másodpilótát ” hoz a fedélzetre, amely képes tájékoztatni, tanácsot adni és kielégíteni a sofőr minden kérését.

 

 

MILAN ELECTRIC

A sportszerűség felfogásának új módja.

A MILAN elektromos változatában az Alfa Romeo egy új generációs meghajtórendszert választ, amely egy villanymotort (Hybrid Synchronous Motor) és egy legújabb generációs akkumulátort egyesít. A nagy teljesítménynek és nyomatéknak, valamint az elektromos hajtáslánc speciális kalibrációjának köszönhetően az új sportkompakt kompromisszumok nélküli vezetési élményt kínál dinamikájával a szegmens csúcsán. A kétféle, 156 vagy 240 LE teljesítményű változatban elérhető új autó kiváló teljesítményt és vonzó és sportos vezetést biztosít, mint minden Alfa Romeo. Az 54 kWh-s akkumulátor nagy energiasűrűséget és kiváló arányt kínál a névleges és a felhasználható energia között. A 156 LE-s változatban a lítium-ion akkumulátorcsomag 410 km autonómiát biztosít a WLTP ciklusban, ami városi ciklusban több mint 590 km. Töltse fel az új MILAN-t nagyon egyszerű: a 100 kW-os egyenáramú gyorstöltő állomásokban kevesebb, mint 30 perc elegendő az akkumulátorok 10-ről 80%-ra történő feltöltéséhez.

 

HIBRID MILÁNÓ

Az elektromos mobilitás élménye újratöltés nélkül.

A MILANO két hajtásmegoldást kínál a hibrid változathoz: az elsőkerék-hajtást vagy a Q4 összkerékhajtást, a prémium szegmens újdonságát, amely később lesz elérhető.

MILANO IBRIDA 136 LE-s 48v hibrid VGT (Variable Geometry Turbo) architektúrát alkalmaz . A hőegység az 1,2 literes, 3 hengeres Miller-ciklusú erőforrást alkalmazza , változó geometriájú turbóval és vezérműlánccal a maximális megbízhatóság érdekében. Az elektromos alkatrész egy 48 voltos lítium-ion akkumulátorból és egy 21 kW-os villanymotorból áll, amely az innovatív, 6-fokozatú kettős tengelykapcsolós sebességváltóba van beépítve, amely az inverterrel és a sebességváltó-vezérlőegységgel együtt működik a maximális hatékonyság érdekében.

A MILANO IBRIDA rendkívül gördülékeny vezetési élményt kínál, és lehetővé teszi, hogy több mint 50%-ban elektromos üzemmódban haladjon a városban; A MILAN garantálja az elektromos vezetést nem csak parkolási manővereknél vagy alacsony városi sebességnél, hanem városon kívüli utakon is, alacsony terhelés mellett akár 150 km/órás sebességig.

 

MILÁNOS KÜLÖNLEGES

Kereskedelmi forgalomba hozatalkor elérhető csúcskategóriás verzió

mától rendelhető a MILANO SPECIALE, a kínálat csúcskategóriás, HYBRID (136 LE) és ELEKTROMOS (156 LE) motorral kapható változata. A MILANO SPECIALE, amely kizárólag az induló kiadásra korlátozódik, a sportosságot, a technológiát és a kényelmet szintetizálja egy olyan egyedi konfigurációban, amely a sorozat legjobb tartalmaiból kínál célzott válogatást.

Külsőre a „Progresso” pajzs új átértelmezése tűnik ki, a sportos matt felületek betétekkel az új és már ikonikus Brera piros és 18″ „Petali” könnyűfém keréktárcsákban. Az utasteret sportos elemek és olyan exkluzív tartalmak díszítik, mint a „Spiga” bakelit és szövet belső, a bőr kormánykerék és az elektromosan működtetett vezetőülés masszázs funkcióval. A részletekre való odafigyelést az elegáns és jellegzetes 8 színű belső világítás biztosítja, amely a szellőzőnyílásokat, a központi alagutat és az ikonikus teleszkópot jellemzi. A biztonsági berendezések rendkívül gazdag összeállítást tesznek teljessé: MILAN A SPECIALE alapfelszereltségként 2. szintű autonóm vezetést, csatlakoztatott navigátort, 180°-os hátsó kamerát, kihangosító elektromos csomagtérajtót és kulcs nélküli rendszert proximity access technológiával kínál .

MILÁNÓ Az Elettrica SPECIALE 11 kW-os háromfázisú beépített töltővel is fel van szerelve , hogy garantálja a maximális töltési teljesítményt minden helyzetben.

 

„VEZETÉSRE KÉSZ, BÁRHOZ, BÁRMIKOR.”

Az egyszerű és megnyugtató kereskedelmi bevezetési ajánlat az ügyfélszolgálathoz.

 

Az Alfa Romeo bemutatja a MILANO SPECIALE „Vezetésre készen, bárhol, bármikor” egy rendkívül egyszerű ajánlat, amely a mobilitást leegyszerűsítő valódi ökoszisztémának köszönhetően támogatja az ügyfeleket az elektromos autóval való napi élményben . A városon kívüli utazások megszervezése vagy a napi rutin kezelése még soha nem volt ilyen egyszerű, és autóját bárhol és bármikor feltöltheti, köszönhetően:

 

EV ROUTING: az EV Routing technológiával összekapcsolt navigációs rendszer , amely lehetővé teszi az útvonal megtervezését a töltési megállóhelyek és a szükséges töltési idő előrejelzésével. A rendszer valós időben csatlakozik Európa-szerte több mint 600 ezer töltőállomáshoz, és lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa az útvonalához legmegfelelőbb töltőpontot, és megtervezze megállóját.

WALLBOX: otthoni töltéshez a Free2Move Charge Wallbox a bevezető ajánlat részét képezi . Az ügyfél professzionális lakásbeépítési szolgáltatást igényelhet, melyet a piacon lévő referenciapartner biztosít.

Alfa Romeo E CARD: a Free2Move eSolutions által működtetett ingyenes eSolutions Charging alkalmazásnak köszönhetően a milánói ügyfél hozzáfér Európa legnagyobb töltőhálózatához . Az Alfa Romeo E CARD- del ez egyszerű aktiválja és fizesse ki a feltöltést mindenhol, egy egyszerű érintésmentes mozdulattal.

 

A VÁLASZTÉK

HIBRID és ELEKTROMOS 3 csomaggal a TECHNOLÓGIA, az EXKLUZIVITÁS vagy a SPORTOSSÁG maximumáért .

Az Alfa Romeo MILANO olyan hatótávolságú logikát mutat be, amely még egyszerűbbé teszi az ügyfél általi konfigurációt. A MILANO 4 motorral kapható: HYBRID 136 LE, HYBRID Q4 136 LE, ELEKTROMOS 156 LE és ELECTRIC FAST 240 LE. Három csomag teszi teljessé az ajánlatot: Techno , a maximális felszereltségért a biztonság, a technológia és a funkcionalitás tekintetében; mint például a 2. szintű autonóm vezetés, a kihangosító elektromos csomagtérajtó, a Matrix LED fényszórók és a virtuális asszisztenssel ellátott csatlakoztatott navigáció.

Prémium a maximális kényelemért és exkluzivitásért a vinil-szövet keverék belső térnek, az elektromosan mozgatható vezetőülésnek masszázsfunkcióval, a belső környezeti világításnak, valamint az alumínium pedáloknak és az ajtóküszöblemezeknek köszönhetően.

Sport , amely definíció szerint maximális sportosságot ad Sabelt ülésekkel, Alcantara kárpitozással és sportos külsővel.

Related posts